Long tajm no si

Pozdrav drugari, odavno Vam nisam pisao. Ne znam ni koliko se ovaj moj blog čita uopšte 😅. Elem, prije par dana sam šetao po mojoj Crnoj Gori i napravio sam neke fotografije, što mi je dalo ideju da napravim nove pozadine za računar i to u većim rezolucijama 2560x1600 da odgovaraju približno 2K rezoluciji monitora. 

Sve ove pozadine osim jedne, prve, nisu nastale u mojoj šetnji 

00003.jpg
 
00004.jpg 
 
 
00006.jpg

Na prvoj fotografiji je detalj iz šume Nacionalnog Parka Durmitor, na drugoj detalj iz Nacionalnog Parka Skadarsko jezero, na trećoj je šuma iz okoline Bara i na poslednjoj je plaža u Buljarici, snimak je iz drona.

Sobzirom na potpis sa strane koji se vidi na svakoj fotografiji, poslednjih godinu dana radim i oko svoje firme za foto i video produkciju: Nord Pixels Studio (www.nordpixels.me) - nordpixels je ime koje koristim na društvenim mrežama, Youtube, Facebook, Instagram, Tiktok, LinkedIN, Pinterest i na svim tim mrežama možete vidjeti neke moje fotografije i video snimke. 

Uskoro, nadam se, da ću Vam predstaviti još neke svoje radove, i da ću upotpuniti moju listu pozadina za računare i telefone.

Gledamo se ✌

No comments